Pasta linje - Kort pasta linje - kapasitet fra 250 til 2000 kg/h.
{"- high quality of the product due to mixing and pressing is made in vacuum conditions":"- høy kvalitet på produktet på grunn av blanding og pressing som skjer under vakuumforhold","Control system is carried out with controller and TOUCHSCREEN":"Kontrollsystemet utføres med kontroller og TOUCHSCREEN","- flexible system for the adjustment of product dimensions is foreseen":"- fleksibelt system for justering av produktdimensjoner er forutsatt","- press":"- presse","- automatic batching system of raw materials is foreseen":"- automatisk doseringssystem for råvarer er forutsatt","- humidity and temperature in the dryer are maintained automatically":"- fuktighet og temperatur i tørkeren opprettholdes automatisk","- bag tilting device":"- posevippapparat","- press is completely automatic":"- pressen er helt automatisk","Equipment set of the line:":"","Raw materials":"mel, semule","Energy source":"flytende brensel, fast brensel, elektrisitet, gass","- drying chamber":"- tørkerom","- apart of short cut pasta it is possible to produce potato pellets on the same line":"- bortsett fra kort pasta er det mulig å produsere potetpellets på samme linje","- flour sifter-batcher":"- mel siler-doserer","Capacity":"250-2000 kg/h","Thickness of product":"0,9-1,1 mm","Key features of the production line:":"","- elevator":"- heis","- different recipe can be use":"- forskjellige oppskrifter kan brukes","- cooling chamber":"- kjølerom","- storage hoppers":"- lagertanker","- design of lines can be developed according to customer’s production premises":"- design av linjer kan utvikles i henhold til kundens produksjonslokaler","- trabatto":"- trabatto","- machinery provides homogeneity of mixing of components":"- maskineriet sikrer homogenitet i blandingen av komponenter"}